Heerder Soos bestaat 20 jaar

Dit jaar bestaat de Heerder Soos 20 jaar. De Heerder Soos is een vereniging; in 1987 opgericht door een aantal oud-leden van de Juniorkamer. De Soos komt zo’n tien keer per seizoen bijeen. Kenmerkend voor deze bijeenkomsten zijn gezelligheid en vriendschappelijk samenzijn. De (maximaal) 35 leden hebben een brede algemene belangstelling voor mens en natuur. Ook hebben zij grote belangstelling voor culturele, maatschappelijke, recreatieve en economische activiteiten.

Het 20-jarig bestaan is onlangs uitgebreid gevierd met een “schoolreis” waaraan bijna alle leden met partners deelnamen. In totaal stapten 54 personen in de bussen met – op dat moment nog – onbekende bestemming. De lustrumcommissie had de leden immers keurig in het ongewisse gelaten over de invulling van de dag. Men kwam van de ene verrassing in de andere terecht. De weergoden werkten helaas op deze grote dag niet erg mee, maar dat mocht de pret totaal niet drukken. Het thema “schoolreis” bracht iedereen in de juiste stemming. De dag werd afgesloten met een heerlijk diner bij restaurant “De Hertenkamp” in Epe. Aan het eind van de dag kreeg de lustrumcommissie veel lof toegezwaaid voor de meer dan uitstekende organisatie van deze dag. 

Bij aankomst werd er bij “De Hertenkamp” een staatsieportret gemaakt van de leden.

Het nieuwe seizoen van de Heerder Soos begint op zaterdag1 september aanstaande.  Zoals altijd, begint elk seizoen met een volledig nieuw bestuur, dat als opdracht heeft een aantrekkelijk seizoen met 10 gevarieerde bijeenkomsten te organiseren. De afgelopen 20 jaar is dat steeds prima gelukt. De verwachtingen zijn dus ook voor het seizoen 2007/2008 weer hoog gespannen.

Tags: